Arkaden Bredband - Bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Koppla upp och koppla av med kollektivt bredband från Arkaden

Vi är en helhetsleverantör gällande IT till bostadsrättsföreningar. Vi ser till att era medlemmar alltid är uppkopplade, så att ni kan koppla av. Vi levererar och förvaltar också smarta nyckellösningar, bokningssystem och andra uppkopplade system som förenklar livet för medlemmarna.

Stabilare uppkoppling, mer avkoppling.

Vi är i dagens samhälle beroende av vår uppkoppling för att möjliggöra tillgång till underhållning, smarta digitala tjänster och att jobba hemifrån. Vi har stort fokus på tillgänglighet för våra föreningar och har reservdelar på hyllan om olyckan skulle vara framme i samband med exempelvis ett åskoväder. Många, i många fall äldre, kan behöva hjälp och stöd kopplat till sitt digitala hem. Har man inte närstående på nära håll geografiskt är det inte helt lätt att sätta sig in i de möjligheter och problem som ny teknik innebär. Vår tro är därför att lokal och tillgänglig support med möjlighet till hembesök blir allt viktigare, något vi även stolt erbjuder.

Allt fler system kopplas upp mot internet i dagens fastigheter. Bokningssystem för tvättstugor, passagesystem, infotavlor och digitala motsvarigheter till de fysiska tiduren som styr motorvärmarna underlättar vardagen. I kombination med energisparande ventilations- och värmecentraler samt övervakningssystem för soprum, källare och trapphus som ökar kostnadseffektivt trygghet och ordning är fastigheterna ordentligt uppkopplade. Gemensamt för dessa uppkopplade system är vikten av deras säkerhet. Fastigheter och dess system löper risk för attacker i form av bland annat kapade porttelefoner och manipulerade värmesystem. På samma sätt som en BRF tar hjälp med ekonomisk förvaltning, specialistunderhåll och skötsel av grönytor är vår övertygelse att det är klokt med en partner även för fastighetens digitala frågor.

Låter det intressant? Boka gärna ett möte med oss.

Kontakt ›