Tjänst - Personlarm

Personlarm

Personlarm

Ett personlarm stärker din säkerhet vid riskfyllda situationer, hotfulla lägen och ensamarbete.

Är ert företag på jakt efter ett personlarm?

Vi samarbetar med Crystal Alarm som har utvecklat ett pålitligt, flexibelt och kostnadseffektivt personlarm.

Personlarm i mobilen

Ett personlarm stärker din säkerhet vid riskfyllda situationer, hotfulla lägen och ensamarbete. Med appen Crystal Alarm i mobilen är hjälpen bara en knapptryckning bort. Appen finns för både för Android och iPhone och är den enda på marknaden som larmar enbart genom att du trycker på en hårdvaruknapp på själva mobiltelefonen. Du behöver ingen annan utrustning än din smarta telefon, som du redan är van att hålla laddad och nära till hands.

 

Flexibla larmvägar

Crystal Alarm uppfyller branschens krav för yrkesgrupper med riskfyllda arbeten, och erbjuder flera möjliga larmvägar. Larmet kan gå till kollegor i en utvald grupp, till egna larmcentraler inom organisationen eller direkt till en nationell larmcentral eller vaktbolag.

 

Beprövad trygghet

Med hjälp av telefonens positioneringssystem, meddelar Crystal Alarm var du befinner dig när du slår larm. Med säker driftsfunktion, simultan kommunikation via både SMS och mobilt Internet, samt tidsinställda larm kan du känna trygghet i vetskapen att hjälp är på väg. Systemet är väl beprövat och dagligen får tusentals användare en tryggare vardag med hjälp av Crystal Alarm.

 

Liten larmknapp

Pressade situationer kan uppstå snabbt, då kan det vara bra att ha en dedikerad larmknapp, därför erbjuder vi även Crystal Button som är en separat liten larmknapp som pratar med mobilen via Bluetooth. Med Crystal Button blir det väldigt snabbt och enkelt att larma. Vi rekommenderar alltid Crystal Button när det är risk för hotfulla situationer.

 

Fördelar med Crystal Alarm
  • Använd Crystal Button via Bluetooth eller larma med volym eller ON/OFF beroende på modell.
  • Kan aktiveras med telefonen. Skapar trygghet under ensamarbete, bilresor och vid bristfällig täckning.
  • Fungerar på både Android och iPhone. Android möjliggör lite säkrare kommunikation än iPhone.
  • Vid larm positioneras telefonen löpande, men på grund av integritetsskäl går det aldrig att spåra en användare som inte själv har larmat.
  • Kommunikation skickas simultant med SMS och Mobilt Internet då det är möjligt. Alla servrar är dubblerade och designen genomsyras av pålitlighet i kommunikation.
  • Larm kan skickas direkt till kollegor som kan delas in i olika larmgrupper. Kollegan har möjlighet att kvittera och stänga larmet.
  • Med Crystal Alarm programvara för larmcentral kan man själv ta emot larmen på kontoret. Håller kostnaderna nere samtidigt som man inom organisationen ofta har bäst information.
  • Crystal Alarm kan skicka larm till vilken larmcentral som helst. I vissa fall finns en integration redan, annars kan den byggas vid beställning.

 

Kontakta Crystal Alarm direkt via crystalalarm.se eller fyll i formuläret nedan så kommer en säkerhetsrådgivare kontakta er.

Crystal Alarm - Intresseanmälan

  • ÅÅÅÅ streck MM streck DD
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.